×
Portræt af Karin Johnsen fra More2offer

Hvem står bag?

Hvem står bag More2offer?

Det gør Karin Johnsen.

Jeg er med i processen fra start til slut. Det betyder, at jeg varetager alle opgaver i forbindelse med tilbudsopfølgning, når du sætter mig på opgaven.

Lidt om Karin Johnsen:
Mit håndværk er mit sælger-gen.
Jeg arbejder ud fra udsagnet: Ordrer giver omsætning – indblik giver værdi.

Jeg har mere end 20 års erfaring med salg i byggebranchen – fra lavpraktisk viden om produkter til strategisk sparring på ledelsesniveau.

Jeg har altid stræbt efter succes – for mine samarbejdspartnere, for de virksomheder, jeg har været en del af, og for mig selv.

Resultaterne har jeg skabt med udgangspunkt i min lyst og evne til at arbejde med mennesker, gennem solidt lederskab, med fokus på kundepleje og ikke mindst forretningsudvikling i samarbejde med mit netværk.

Gennem årene har jeg også beskæftiget mig med datadrevet salg til byggebranchen, hvor jeg har indgået som strategisk og praktisk sparringspartner for salgs- og ledergrupper. Disse omfatter både store og mindre aktører inden for byggebranchen i Danmark – Byggematerialeleverandører, VVS- og el-grossister, byggemarkedskæder, total-, hoved- og fagentreprenører samt arkitekt- og ingeniørgrupper.

Lidt viden om mig og min måde at arbejde på: